• Oznámenie o prijímaní detí do materskej školy Povina

          • Zástupkyňa riaditeľa pre Materskú školu Povina oznamuje rodičom podmienky a termín podávania žiadostí o prijatie dieťaťa do MŠ pre školský rok 2023/2024.

            Podávanie žiadostí bude prebiehať  od 1. mája do 31. mája 2023.

            Žiadosť si môžu rodičia:

            - osobne vyzdvihnúť v MŠ,

            - stiahnuť na internetovej stránke obce Povina

            - stiahnuť na internetovej stránke ZŠ Povina

            Kompletne vyplnenú žiadosť + potvrdenie o zdravotnom stave + údaj o povinnom očkovaní dieťaťa, môže doručiť rodič do MŠ osobne, poštou, pripadne e-mailom (mspovina@gmail.com).

            Osobné vyzdvihnutie a doručenie žiadosti bude prebiehať vždy v utorok a štvrtok v mesiaci máj od 10:00h do 13:00h, prípadne po telefonickom dohovore.

             

            Ďalšie informácie o podmienkach prijatia dieťaťa do materskej školy, žiadosť o prijatie a doplňujúce písomné vyhlásenie nájdete v prílohe.

          • Mestská knižnica v KNM

          • Dňa 13. 4. 2023 žiaci 1. – 4. ročníka navštívili Mestskú knižnicu v KNM. Pozreli si oddelenie pre deti a mládež, ktoré im ponúklo veľa zaujímavých kníh. Prednáškou si pripomenuli výročie narodenia Kristy Bendovej. Zoznámili sa a pracovali s jej knihami v kvízoch. Mnohí odchádzali plní nadšenia.

          • Deň zdravia

          • Každoročne na 7. apríla  pripadá Svetový deň zdravia, ktorého odkaz je jednoduchý: udržanie zdravia ľudí a planéty a podpora hnutia za vytvorenie spoločnosti zameranej na pohodu. My sme si tento deň pripomenuli zdravou stravou v podobe krásnych červených jabĺčok pre každého z nás.